Doktor Željezna šaka otputovao do Zvijeri s Istoka da ga nagovori na sudar titana

Tekst: Totalsport
Screenshot: Bild

PREMA pisanju Bilda, ukrajinski boksač Vitalij Kličko otputovao je u petak u St. Peterburg kako bi pokušao nagovoriti 213 centimetara visokog ruskog diva Nikolaja Valujeva na međusobni okršaj.

Do atraktivnog dvoboja moglo bi doći ukoliko se dvije strane dogovore oko visine zarade od borbe.

Valujevljev menadžer Don King zahtjeva 2.5 milijuna dolara, dok Kličkova menadžerska agencija Sauerland Event nudi 1.5 milijuna dolara.

"Moja ponuda od 2.5 milijuna dolara stara je pola godine. Stvari su se otad promijenile. Schalke nije besplatan" rekao je Vitalij Kličko aludiravši na međusobnu borbu protiv Valujeva koja je trebala biti održana 29. svibnja u Schalkeovoj Areni pred 60-ak tisuća navijača, ali do nje ipak nije došlo nakon neuspješnih pregovora.

"Valujev sigurno nije na vrhu liste izazivača i ako ne prihvati moju ponudu mogao bi čekati cijelu vječnost na priliku za borbu za naslov protiv mene. Rekao sam mu da mu nudim 1,5 milijuna dolara, što je sad oko 1,2 milijuna eura, a on može prihvatiti ili ne", zaključio je Ukrajinac koji s bratom Vladimirom suvereno već godinama vlada teškom ketegorijom svjetskog boksa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara