Dominiković objasnio zašto su Slišković i Jaganjac na tribinama

Dominiković objasnio zašto su Slišković i Jaganjac na tribinama
Igor Kralj/PIXSELL

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom OVDJE

LINO ČERVAR na zadnjem treningu uoči Islanda ostavio je na tribinama Halila Jaganjca i Ivana Sliškovića. Oni nisu dio reprezentacije s kojom će Hrvatska krenuti u prve utakmice Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj.

Prokomentirao je to za RTL član stručnog stožera, Davor Dominiković.

"Jako dobro znamo da je Slišković bio dugo bolestan i ozlijeđen. Vratio se dobro u Göppingenu, pratili smo ga, ali još nije na toj razini koja je potrebna. Da nema kvalitetu, ne bi ni bio tu", rekao je Dominiković o izostavljanju Sliškovića.

"Što se tiče Halila, ista stvar. Tu je, s nama je. Međutim, Halil mora shvatiti da rukomet nije samo uzeti loptu i šutnuti na gol. Ima tu puno detalja na kojima mora raditi'', rekao je pomoćni trener reprezentacije Davor Dominiković pa dodao:

"Nema to puno veze. Ovo je samo prva utakmica. Svašta se može dogoditi. Ja sam neke turnire počinjao na tribinama, a završavao sam na terenu."

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara