Donadoni: Razočaran sam, ali odlazim čiste savjesti

SADA već bivši talijanski nogometni izbornik Roberto Donadoni ponosan je na svoj rad u posljednje dvije godine i kaže da ne žali ni za čim.

Nakon dvosatnog sastanka predsjednika Talijanskog nogometnog saveza Giancarla Abetea i Donadonija i detaljnih analiza odlučeno je da se okonča međusobna suradnja. Italija je na Europskom prvenstvu poražena od Španjolske u četvrtfinalu i to nije rezultat koji može zadovoljiti ambicije Azzurra.

"Razočaran sam jer jedan jedanaesterac može uzrokovati ovakvu situaciju. Ali u protkle dvije sezone moja Italija napravila je nešto dobro i ništa to ne može promijeniti. Bilo je to posebno iskustvo i sve bih opet ponovio. Zapravo sve bih opet ponovio jer imam čistu savjest zbog svega što sam napravio", izjavio je Donadoni.

"Želim se zahvaliti predsjedniku Talijanskog nogometnog saveza Giancarlu Abeteu i cijelom mom stručnom stožeru. Nikada se nisam osjećao bez podrške jer su igrači i osoblje bili uz mene. Nije bilo nikake financijske kompenzacije, ali to me niti ne zanima. Novac je naravno važan za sve, ali meni on nije nikada bio problem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ponovnom dolasku bivšeg izbornika Marcella Lippija na klupu Italije.

"Ljudi pričaju o Lippiju već dvije godine. Nisam pitao Abetea je li se sastao s Lippijem".

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara