UFC

Dos Santos otkazao borbu zbog infekcije. Što to znači za Miočića?

Dos Santos otkazao borbu zbog infekcije. Što to znači za Miočića?
Foto: Guliver Image/ Getty Images

JUNIOR DOS SANTOS otkazao je borbu protiv Alexandera Volkova koja se 9. studenog trebala održati u Moskvi, javlja najveći ruski sportski medij RT Sport.

Brazilac je više od tjedana dana hospitaliziran, a kao razlog navode se problemi s nogom, odnosno bakterijska infekcija. Dos Santos se za ovu borbu pripremao paralelno s nastupom u brazilskoj verziji Plesa sa zvijezdama. Trebala mu je to biti prva borba od poraza koji mu je nanio Francis Ngannou.

Zanimljivo, upravo se Kamerunac spominje kao zamjena za bivšeg prvaka. Ngannou već neko vrijeme apelira na UFC da mu ugovori borbu, ali trenutno nema nijednog teškaša iz vrha koji je slobodan za nju. No Volkov će sada svakako trebati protivnika. Cijela situacija tiče se i Stipe Miočića.

Ako Ngannou uskoči umjesto bolesnog Dos Santosa i pobijedi Rusa, najveći je favorit za revanš protiv Miočića. Svakako će biti zanimljivo hoće li UFC dati pažnju njemu kao zvijezdi na koju računa narednih osam godina ili će pružiti šansu Danielu Cormieru da se revanšom protiv Stipe oprosti od UFC-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara