Dos Santos u suzama: "Ovo je strašno! Imao sam ga, a onda..:"

Dos Santos u suzama: "Ovo je strašno! Imao sam ga, a onda..:"

Foto: UFC

JUNIOR DOS SANTOS je i nakon teškog poraza od Stipe Mičića na UFC-u 211 ostao gospodin. Javnost je još jednom mogla vidjeti zašto bivši prvak ima toliko fanova i zašto ga toliko cijene diljem zemaljske kugle. Na press konferenciji nakon spektakla u Dallasu, Brazilac je u svom govoru bio iznimno emotivan, nije tražio nikakve isprike i čestitao je Miočiću na pobjedi i obrani titule.
 
"Vrlo sam razočaran, ne zato što je on pobijedio, nego što je on pobijedio. Nisam napravio niti jednu grešku u meču, zapravo je sve bilo vrlo dobro. Znam da ide prema naprijed, a ja volim tu situaciju kada se povlačim. Bacao sam i dobre udarce nogama. Nakon zadnjeg udarca nogom sam vidio da ga je osjetio. Pomislio sam da se sada trebam kretati i nakon toga se više ništa ne sjećam. To je teška divizija. Nekada…", rekao je bivši šampion.
 
Dos Santos je posebno zadovoljan udarcima nogama koje su pripremali posebno na Stipu. No, niti to nije bilo dovoljno…
 
"Ovo je strašno. Bio sam spreman, spreman sam. Mogao sam toliko toga pružiti. Sve je išlo po planu, znali smo kakav je borac, da je tvrd. I ti udarci nogama koje smo uveli su funkcionirali jako dobro, a sada moram borbu gledati na TV-u da bi znao što se dogodilo."
 
Je li se Miočić poboljšao u odnosu na prvi meč?
 
"Mislim da jest. Ide mu sjajno. Večeras je također odradio jako dobro. Jer ja nisam napravio nikakvu grešku, zasluga je njegova. Ali to je teška kategorija. Već sam rekao da bih volio ponovno postati prvak, ali ako ja to nisam, sretan sam jer je Stipe šampion. On je sjajan momak i to sve zaslužuje. Ovo je bila njegova večer. Moram pogledati borbu da bih vidio što se dogodilo. Jer točno u trenutku kada sam pomislio da mi ide dobro, tada se ovo dogodilo...", emotivno je kroz suze završio Dos Santos i zaključio:
 
"Ne znam. Vratit ću se što prije."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara