Dragan Džajić ozbiljno bolestan?

PREMA pisanju srpskog Pressa liječnici na VMA pronašli su vrlo opasne promjene na prostati Dragana Džajića, a sumnja se i na tumor.

"Džaji su nedavno liječnici utvrdili ozbiljne promjene na prostati, ali nitko još sa sigurnošću ne može reći o čemu se radi. Stručnjaci na VMA ispituju koliko su te promjene opasne, odnosno radi li se o tumoru ili samo o benignom povećanju. Pored toga, Džajić ima i problema sa srcem, a još od ranije vuče komplikacije s leđima. Sveukupno, njegovo zdravstveno stanje nije dobro i može se reći kako je ozbiljno bolestan. O njemu se brine tim najboljih liječnika i oni čine sve kako bi mu pomogli", kaže izvor Pressa blizak legendi srpskog nogometa.

Dodajmo kako nitko od Džajićevih prijatelja i liječnika koji brinu o njemu ne želi javno komentirati zdravstveno stanje ove nogometne legende.

Džajiću produžen pritvor

Podsjetimo kako je Vrhovni sud Srbije je za još dva mjeseca produžio pritvor bivšim čelnicima Crvene Zvezde Draganu Džajiću, Vladimiru Cvetkoviću i Milošu Marinkoviću, koji se terete za niz malverzacija prilikom prodaje nogometaša tog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhovni sud o slučaju Džajić navodi da se pritvor produžava na prijedlog istražnog suca i okružnog tužioca, jer navodno postoji mogućnost da bi osumnjičeni, ako bi se našao na slobodi, ometao postupak utjecajem na svjedoke“.

Džajićev odvjetnik Milan Vujin rekao je za "Blic" kako nije iznenađen odlukom o produženju pritvora.

"Odluka nije neočekivana, s obzirom na to da se trebaju saslušati još neki svjedoci, ali i sam postupak išao je vrlo sporo pa nije bilo potrebno produžavati pritvor za još dva mjeseca. Ovako dugim produženjem pritvora daje se mogućnost Okružnom sudu da i dalje sporo vodi istragu - navodi Vujin.

Džajić i Cvetković još nisu saslušani pred istražnim sucem u vezi sa transferom Perice Ognjenovića u madridski Real, gdje se terete za zloupotrebu položaja i protupravno prisvajanje 3,5 milijuna maraka. Istražni sudac još nije saslušao ni svjedoke o transferima Nemanje Vidića i Zorana Njeguša.

V.B.
Foto: Uefa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara