Draganja za dosegnuti "bottom" u Pekingu optužio Bottoma, a sad bez njega želi povratak na vrh

SEDAM godina se Draganja s najvećih svjetskih i europskih natjecanja vraćao s medaljama, međutim jučer je iz Pekinga stigao praznih ruku.

Olimpijski debakl, kad je u kvalifikacijama za polufinale na 100 metara slobodnim stilom zauzeo posljednje, osmo mjesto, a u utrci na 50 metara nije uspio proći u finale, odlučio je riješiti radikalnim rezom i prekinuti suradnju s dugogodišnjim trenerom Mikeom Bottomom.

Srebreni olimpijac iz Atene na 50 metara slobodno i svjetski rekorder na 50 metara u malim bazenima je nakon sedam trofejnih godina s poznatim trenerom odlučio raskrstiti s njim, kriveći ga tako djelomično za loš nastup na Olimpijskim igrama, jer podsjećamo da je nakon preranog okončanja nastupa u Pekingu izjavio "možda je stvar u treneru, jer svi su od posljednjih Igara napredovali, a samo ja sam nazadovao"

"Nisam se osjećao dobro, niti je sve sjelo na svoje mjesto, a to je vjerojatno zato što smo pogriješili negdje u trenažnom procesu. I prije odlaska u Peking sam govorio da se toliko stvari mora poklopiti da bi uopće razmišljali o medalji. Ali i to je dio sporta", filozofski je zaključio Duje.

A.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara