Draganu Džajiću odbijena žalba za puštanjem iz pritvora

SRPSKI mediji prenose kako je Vrhovni sud odbio žalbe za puštanje iz pritvora koje su uložili branitelji Dragana Džajića i Vladimira Cvetkovića.

Odluku o produljenju pritvora izrekao je Okružni sud u Beogradu, a pritvor bi mogao trajati sve do 5. travnja, javlja B92.

Podsjetimo, beogradska policija privela je bivšeg predsjednika Crvene Zvezde i najvećeg igrača u povijesti "crveno-belih" Dragana Džajića, bivšeg direktora Vladimira Cvetkovića i bivšeg tajnika Miloša Marinkovića zbog sumnje da su prilikom kupoprodaje nogometaša prisvojili nešto više od pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obrazloženju odluke Vrhovnog suda Srbije se navodi da je pritvor protiv okrivljenih produžen, između ostalog i zbog toga što bi oni mogli ometati postupak istrage utjecajem na još nesaslušane svjedoke ako bi se oni našli na slobodi, navodi se u izvještaju.

Policija se nada da će ovom i ostalim akcijama stati na kraj prljavim poslovima u srpskom nogometu i mafiju baciti u očaj, te pomesti sve sumnjivo iz najvažnije sporedne stvari na "svetu".

T.Š.
Foto: B92

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara