Drogba: Ševčenko ne želi surađivati

DIDIER DROGBA je odlučio malo promijeniti ploču pa se pridružio kritikama na račun klupskog napadačkog kolege Andrija Ševčenka.

Drogba je optužio Ševčenka da svoje vlastite interese stavlja ispred interesa momčadi pokušavajući opravdati svoj astronomski transfer.

"Ne vidim nikakvu želju za suradnjom od strane Ševčenka. Čini mi se da on smatra kako mora sam zabiti što više golova kako bi opravdao novce koji su u njega uloženi. Ja volim dijeliti, ali kad nešto dam onda očekujem da ću nešto i dobiti zauzvrat. Nešto se slično dogodilo i s Hernanom Crespom, ali recimo da je ova sezona malo drukčija. Žao mi je zbog toga jer mislim da svi možemo puno dobiti ako budemo surađivali. Pokušao sam razumjeti njegov položaj i dobiti objašnjenje", rekao je Drogba, koji je i usprkos ovim jadikovkama najbolji strijelac Chelsea.

Nakon što je Ševčenko stigao u London počela su nagađanja kako će Drogba morati napustiti klub, ali je Mourinho radije promijenio sustav igre kako bi mogao koristiti oba napadača. Drogba je nakon toga proigrao bolje nego ikad; ove je sezone zabio 14 golova u 22 utakmice.

"Nikad se nisam bojao konkurencije i nisam ga doživljavao kao prijetnju. Mi znamo da nismo jedan drugome rivali jer ove sezone u momčadi ima mjesta za dva napadača. Razumjem da se on sad nalazi u teškoj situaciji, ali prije svega mora misliti na interese kluba", rekao je Drogba, prenosi Eurosport.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara