Drogba uspješno operiran, nastup na SP-u još uvijek neizvjestan

Totalsport
Foto: AFP

DIDIER DROGBA, ozlijeđeni napadač nogometne reprezentacije Obale Bjelokosti, u subotu je u Bernu uspješno operiran, ali njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi (11. lipnja - 11. srpnja) još je uvijek upitan.

> Video - Obala Bjelokosti u šoku: Drogba propušta Svjetsko prvenstvo

Chelseajev je napadač, podsjetimo, u petak u Sionu slomio lakat desne ruke u prijateljskoj utakmici protiv Japana, kada je na njega nogom naletio Marcus Tulio Tanaka.

Odmah su se, logično, pojavile sumnje u Drogbin nastup na svjetskoj smotri, ali u Bjelokošćanskom nogometnom savezu (FIF) su još uvijek umjereni optimisti.

"Kapetan naše nogometne reprezentacije Didier Drogba je u subotu primljen u bolnicu Lindenhof u Bernu. Operaciju su uspješno obavili profesori Ralph Hertel i Michel Gaillot, eminentni specijalisti za takve ozljede. Profesori su, kao i liječničko osoblje naše reprezentacije, uvjereni u Drogbin brz oporavak", stoji u priopćenju FIF-a.

Obala Bjelokosti će na SP-u igrati u skupini G s Brazilom, Sjevernom Korejom i Portugalom, protiv kojeg će i otvoriti natjecanje 15. lipnja u Port Elizabethu. Hoće li se u određenoj fazi natjecanja u bjelokošćanskom sastavu pojaviti i Drogba, zasad je još uvijek neizvjesno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara