LIGE PETICE

Dugarry: Griezmann se boji poluautističnog patuljka umjesto da ga našamara

Dugarry: Griezmann se boji poluautističnog patuljka umjesto da ga našamara
Foto: Gulliver / Getty Images

CHRISTOPHE DUGARRY još je jednom privukao pažnju neumjesnim komentarima. 

Nekadašnji napadač koji je s Francuskom osvojio svjetski naslov '98. i europski dvije godine kasnije, a prije toga se sa Zidaneom probio u Bordeauxu te tako izborio transfere u Milan i Barcelonu, danas je stručni komentator na Radio Monte Carlu, na kojem često daje skandalozne izjave.

"Griezmann se boji"

Tako je bilo i ovaj put kada je komentirao slučaj Antoinea Griezmanna u Barceloni. Napadač koji je prije dvije godine vodio Francusku do svjetskog naslova i kojeg je Barcelona prošlog ljeta platila 120 milijuna eura, sada je u tom klubu zadnja rezerva koja ulazi u sudačkoj nadoknadi.

"Griezmann bi se morao nametnuti u Barceloni ne samo igrom nego i autoritativnim ponašanjem. Međutim, on se boji, i to koga? Patuljastog mulca koji je poluautističan! Umjesto toga, trebao bi ga našamarati", grubo je Dugarry izvrijeđao Messija.

Ostaje u Barceloni

Cijela Griezmannova obitelj nezadovoljna je ponašanjem trenera Setiena i traži od kluba da se izjasni kakva je Antoineova budućnost na Camp Nou. Griezmann, kojeg je Barcelona prošlog ljeta platila 120 milijuna eura, ne želi napustiti Barcelonu, ne želi biti dio neke razmjene igrača, ali ne želi ni sjediti na klupi. 

Setiena samo čudo može spasiti, očekuje se da će dobiti otkaz, tako da bi Griezmann trebao ostati u Katalonskom klubu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara