MMA

Dušan Džakić operacijama spašava vid: "Za tjedan dana me čeka presudan zahvat"

Dušan Džakić operacijama spašava vid: "Za tjedan dana me čeka presudan zahvat"
Screenshot: Youtube

DUŠAN DŽAKIĆ jedan je od najpopularnijih regionalnih MMA boraca, a u srijedu odradio vrlo zahtjevnu operaciju svog teško stradalog desnog oka. To je tek prvi operativni zahvat koji će morati proći ako želi sačuvati vid. O operaciji do koje je došlo zbog toga što je 2014. zadobio ozljedu oka na jednoj borbi u Češkoj, kada mu se oko raspalo na slojeve, izvijestio je preko svog Instagrama.

"Hvala Bogu na svemu. Sada je došlo do toga da se vodi borba oko toga da se oko uopće i sačuva. Ali kažem opet, hvala Bogu na svemu. Danas je bila prva operacija. Kirurg je dao sve od sebe, a za sedam dana je sljedeća. Ta će biti presudna i tim kirurga i liječnika će pokušati sačuvati moj vid", napisao je Džakić na svom službenom Instagramu pa dodao:

"Nisam ljut, nisam bijesan, nisam tužan. Prihvaćam posljedice mnogih loših stvari koje sam radio, pričao ili mislio. Ova je uzrokovana čestim razmišljanjem da odradim još samo jednu borbu. Umjesto opomene, dobio sam ovu kaznu radi tih misli. Prije nekoliko dana se to dogodilo i smireno sam to prihvatio. Tako je trebalo i biti, prihvaćam sve u životu što mi se dogodilo. Žao mi je što sam psovao, nisam poštovao neke protivnike, bio gord radi velikog uspjeha u sportu i poznate, bogate karijere. Žao mi je."

"Drago mi je što otkrivam Pravoslavlje, što se bavim vrtlarstvom i što ću organizirati humanitarne akcije. Nadam se da ću ipak proći dobro na ove dvije operacije, ali kako god bude, zahvalan sam za sve", zaključio je Džakić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara