Džomba i Šprem: Novi početak hrvatskog rukometa

Džomba i Šprem: Novi početak hrvatskog rukometa

Foto: Screenshot/RTL

LEGENDE hrvatskog rukometa i stručni komentatori RTL-a Mirza Džomba i Goran Šprem najavili su početak Eura u Poljskoj, ujedno i novi početak za reprezentaciju Hrvatske. Ističu da Hrvatsku čini kombinacija iskusnih i mladih igrača te da će najvažnije biti početno uhodavanje do drugog kruga:

"Ovo je novi početak hrvatskog rukometa, novo vodstvo, jedna kombinacija iskusnih igrača i sedam, osam igrača kojima je ovo prvo ili drugo natjecanje za reprezentaciju. Prognozu je sada teško dati, treba ih pustiti utakmicu po utakmicu, srećom imamo tu lakšu grupu da se malo uhodamo, pa da u drugom krugu pokažemo što možemo", rekao je Džomba.

Kažu da nema točnog recepta za medalju

"Da barem znamo, osvojili bismo sve. Činjenica je da je u rukometu Europsko prvenstvo najteže, sigurno imamo individualnu kvalitetu, igrači su nam u vrhunskim europskim klubovima, to samo treba grupirati u jednu cjelinu i nadam se da će stručni stožer uspjeti u tome", nadodao je Džomba.

Vrlo su uzbuđeni što će biti sukomentatori na ovom prvenstvu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa da, ja i Mirza se dobro znamo, ono što mi želimo jest dočarati gledateljima ono što oni ne vide, nekakve emocije, ono što se iz našeg osobnog iskustva događa u svlačionici prije i poslije utakmice, no želimo i uživati ovih 15 dana, veseliti se uz Hrvatsku i nadajmo se, gledati je i zadnjeg dana prvenstva", rekao je Šprem.

Prvenstvo počinje danas, a Hrvatska natjecanje otvara u 16 sati protiv Bjelorusije.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara