Džomba i Šprem: Ova će Hrvatska dominirati svjetskim rukometom

Džomba i Šprem: Ova će Hrvatska dominirati svjetskim rukometom

Foto: Screenshot RTL

HRVATSKA je pobjedom nad Norveškom osvojila brončanu medalju na Euru u Poljskoj. Stručni komentatori RTL-a Mirza Džomba i Goran Šprem bili oduševljeni ostvarenim.

''Fenomenalno, sjajno, bajno, pametno. Ma odlično, nemam riječi'', rekao je Džomba, a Šprem se odmah nadovezao s pohvalama:
 
''Ovo je nešto najbolje što se moglo dogoditi. Imamo medalju i izbjegli smo kvalifikacije za SP u Francuskoj protiv Slovenije'', kazao je Šprem, a onda se opet za riječ javio Mirza:
 
''Nitko ovo nije očekivao. Svi smo se prije turnira nadali da momci možda mogu biti peti, šesti, i bili bismo s tim zadovoljni. Ovo je čudo.''
 
Stevanović je otkriće turnira?
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
''Nevjerojatno kakve je obrane imao. I to u kojim trenucima, Prelomio je utakmicu. Ervik je imao obrana, bio je odličan, ali razlika između njega i Stevanovića je što je Stiv branio ključne lopte'', nahvalio je Šprem Stevanovića, a onda je Džomba poslao poruku Gradu Rijeci:
 
''Molio bih da se gospodinu Stevanoviću u Rijeci priredi poseban doček. Zaslužio je.''
 
''Horvat i Čupić su na ovom turniru još jednom dokazali da smo na poziciji desnog krila najjači. Ma svi su bili odlični. Kopljar je odigrao kapetanski. Boljelo ga je, šepao je i odšepao je do kraja. Sjajno. Pa Šebetić, koji se nije ni trebao danas naći u ovoj situaciji, ali se našao i odigrao je sjajno. Cindrić isto. Svi su oni heroji i mislim da će ova mlada reprezentacija s Norveškom i Njemačkom vladati svjetskim rukometom'', za kraj su zaključili naši zlatni rukometaši.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara