Džomba: Svi smo podbacili

Džomba: Svi smo podbacili
NAKON poraza na otvaranju drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva u Tunisu, hrvatski reprezentativci bili su vrlo kritični prema svojoj igri, no svi su još uvijek uvjereni kako će olimpijski pobjednici i svjetski prvaci izboriti plasman u polufinale.

"Svi smo podbacili. U našim redovima nije bilo niti jednog raspoloženog igrača. Odigrali smo vrlo loše, međutim ništa nije izgubljeno. Moramo dobiti Nijemce i još uvijek možemo u polufinale," kazao je Mirza Džomba.

Nikša Kaleb je kao jedan od razloga poraza istaknuo veću motiviranost Norvežana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Željeli su pobjedu više od nas. U dvoboju protiv Švedske izvukla nas je velika želja, tako su večeras slavili i Norvežani. Jednostavno više su željeli pobjedu," kazao je Kaleb.

U dvoboju sa Švedskom Šola je prikupio 18 obrana, no protiv Norveške nije imao svoj dan. Na koncu je upisao svega šest obrana.

"Branio sam vrlo loše. Bio je to jedan od razloga našeg poraza. No, teško je očekivati da ćemo uvijek pobijeđivati. Naša velika serija morala se jednom prekinuti. Nakon dvije godine dominacije morali smo i mi jednom izgubiti," rekao je Šola, dok je kapetan reprezentacije, Slavko Goluža dodao kako nema nikakve koristi od plakanja.

"Igrali smo loše. Nedovoljno koncentrirano i s mnogo pogrešaka. Nismo imali svoj dan. No, nema koristi od kukanja i plakanja. Moramo se okrenuti utakmici protiv Njemačke. U tom dvoboju nemamo pravo na pogrešku," zaključio je Goluža.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara