Edletzberger tuži Brkljačić, no o novcu za "Hanžeka" ne progovara ni riječi

Edletzberger tuži Brkljačić, no o novcu za "Hanžeka" ne progovara ni riječi

Tekst: G.Š.
Foto: Cropix

AUSTRIJSKI menadžer Harald Edletzberger najavio je tužbu protiv Ivane Brkljačić vezano uz incident nakon atletskog mitinga u Splitu.

Austrijanac se tad na domjenku u hotelu Lav posvađao s Brkljačić, koja ga je potom udarila. Edletzberger je tad govorio kako nije želio zvati policiju jer je želio izbjeći neugodnosti, no očito nije zaboravio incident. Ivana Brkljačić najavila je da će se konzultirati s odvjetnicima po pitanju nemile scene, no zasad nije povukla nikakav potez pri pravosuđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj će događaj na kraju ipak dobiti sudski epilog, no ostaje vidjeti što će biti s Edletzbergerovim dugovima Hanžekovićevu memorijalu. Današnji menadžer Blanke Vlašić od 2007. godine sklapao je ugovore s Eurosportom o televizijskim pravima te se još uvijek ne zna gdje je nestalo više od 70.000 eura.

Baš je tema o dugovima isprovocirala Brkljačić u Splitu, Edletzbergeru se zamjeralo što, usprkos zadovoljavajućem budžetu, nije bio u stanju dovesti velike zvijezde u Zagreb. Austrijanac nije dao te odgovore, a možda o tome bude upitan tijekom sudskog procesa koji pokreće protiv Brkljačić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara