Emocionalno pismo Rominih navijača Spallettiju

LUCIANO SPALLETTI je nedavno dobio otkaz kao trener Rome, ali gotovo da se, nakon svega, može smatrati pobjednikom ovaj nogometni trener.

Mnoštvo pohvala i potpore je dobio Spalletti, a vjerojatno mu je najdraže ono što je napravila jedna od najvećih frakcija navijača ovog rimskog kluba. Napisali su pismo treneru koji je 2005. godine došao u njihov klub, a evo nekih dijelova.

"Postoji mnogo lijepih priča, ali ova definitivno nema lijepi završetak. Nema onakav kakav ste zaslužili, gospodine Spalletti, niti kakav smo mi željeli. Ali ne želimo vam reći zbogom, već doviđenja i nadamo se da ćemo se ubrzo vidjeti".

Navijači Rome nastavljaju:

"Imali smo privilegiju biti s vama, upoznati vas, ali ne samo kao fantastičnog trenera, već kao iznimnu osobu. Zbog toga vas još više poštujemo i zbog toga nam je još žalosnije kada vidimo da morate otići. Puno toga ste nam dali, rekordnih 11 pobjeda u nizu, talijanski Kup i Superkup. Uživanje u igranju Lige prvaka, donijeli ste na naš stadion pravu nogometnu atmosferu. I nikada vas nećemo zaboraviti. Želimo vam sreću gdje god bili".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara