EMOTIVAN OPROŠTAJ OD KORADA VUJNOVIĆA "Sve mi se ovo čini kao ružan san"

EMOTIVAN OPROŠTAJ OD KORADA VUJNOVIĆA "Sve mi se ovo čini kao ružan san"

Foto: Radio Rijeka

NAKON pet dana borbe za život preminuo je Korado Vujnović. Poznati riječki sportski novinar napustio nas je u 48. godini života, preminuo je u bolnici, gdje je završio nakon puknuća aorte.
 
Korado je više od desetljeća bio zaštitni znak izuzetno omiljenih i rado slušanih radijskih prijenosa utakmica aktualnog hrvatskog prvaka. 
 
Od miljenika navijača Rijeke emotivnom porukom oprostio se Alen Čemeljić, kolega s Radija Rijeka.
 
"Dragi Korado, dragi prijatelju,
 
još uvijek ne mogu vjerovati da se moramo pozdraviti s tobom.
 
Hvala ti što si znao biti pravi prijatelj, hvala ti što si znao biti sjajan kolega. I sada u ovim trenucima, a vjerujem da će tako uvijek biti, kada se spomene tvoje ime, pred oči mi dolazi tvoj široki osmijeh, spremnost na šalu, ali istovremeno i ozbiljan izraz lica kada je posao bio u pitanju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Korado – jedno ime, jedna riječ iza koje se skriva toliko toga. Sjajan novinar, profesionalac u svakom trenutku, voljeni otac i suprug, vjeran prijatelj kakav se nađe, ako imate sreće, tek par puta u životu. Prijatelj koji je spreman saslušati, pomoći, savjetovati i čvrsto braniti svoj stav.
 
Zato smo te i voljeli, dragi naš Korado.
 
Dragi prijatelju, koliko smo puta razgovarali o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, tvojoj omiljenoj temi. Je li bilo bolje Svjetsko prvenstvo 1982. ili 1990., kakva nam je Rijeka u novoj sezoni, kakvi su planovi vodstva kluba, kako da to dalje pratimo u programu Radio Rijeke, što nam donosi budućnost. U kojoj, sad nam to ovaj okrutni trenutak kaže, tebe neće biti među nama. Jer netko gore je imao drugačije planove.
 
Dragi Korado, dragi prijatelju, još uvijek mi se sve ovo čini kao ružan san, iako sam svjestan da sam budan i da ćemo dalje morati bez tebe. Nemam pojma kako, ali moramo dalje, iako ništa više neće biti isto kao dok si ti bio među nama. Dok smo imali privilegiju moći pitati: A što kaže Korado? Hvala ti na svemu što si nam dao, znaj da ćemo te uvijek nositi u svojim sjećanjima, pričama, mislima i srcu. Bio si jedan i jedini, jedinstveni, neponovljiv i nenadoknadiv. Počivao u miru!
 
Tužni pozdrav u ime svih nas koji smo te voljeli i koji ćemo te uvijek pamtiti."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara