Engleska - Hrvatska najuzbudljiviji kvalifikacijski susret prema FIFA-inoj anketi

UTAKMICA između Engleske i Hrvatske na Wembleyju bit će daleko najuzbudljiviji susret predstojećih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, smatraju posjetitelji Fifinih stranica.

Krovna organizacija svjetskog nogometa na svojim je internetskim stranicama nakon jučerašnjeg izvlačenja kvalifikacijskih skupina postavila posjetiteljima anketno pitanje: "Koja će biti najuzbudljivija utakmica kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo?"

Ponuđeni su ogledi Engleske i Hrvatske, Sjeverne i Južne Koreje, Španjolske i Turske, Australije i Iraka  te Nigerije i Južne Afrike. Glasači na Fifinim stranicama nisu puno dvojili. Afrički par Nigerije i Južne Afrike dobio je 6,43 posto glasova, a vrlo su slično prošli i Australija i Irak. Za Španjolsku i Tursku glasalo je 14,79 posto glasača, a za dvoboj dvije Koreje 16,41 posto glasača.

Svi ostali posjetitelji Fife koji su glasali u anketi, njih 55,56 posto, glasali su za ogled Engleza i Hrvata. Utakmica u kojoj je Hrvatska slavila na Wembleyju obišla je i šokirala svijet pa sada svi nogometni entuzijasti, a ne samo navijači Hrvatske i Engleske željno iščekuju revanš. A mi se nadamo reprizi.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara