"Englezi i Hrvati igrat će prijateljsku utakmicu"

RUSKI reprezentativac Aleksander Keržakov prošle je noći 2bocnuo" engleskog izbornika Stevea McClarena izjavom: "Možeš zaboraviti na Euro!"

Naime, Gordi Albion treba pobjedu protiv Hrvatske u posljednjem kolu kvalifikacija, ali i prije toga poraz ili barem remi Rusa u Izraelu.

"Engleska neće na Euro. Rusija neće kiksati protiv Izraela",  tvrdi napadač Seville.

"Moramo pobijediti i pobijedit ćemo. Nakon utakmice s Engleskom u Moskvi, to je za nas najvažniji ogled. Naš je san plasman na Euro. Sad smo na korak od tog cilja, ne smijemo zakazati", dodaje Keržakov.

Izrael je odigrao 1:1 u Moskvi s Rusima, ali Keržakov odbacuje bilo kakvu mogućnost da se taj rezultat ponovi.

"Rusija je bolja momčad od Izraela. U Moskvi su imali puno sreće. Sad ćemo im sve naplatiti. Ne smijemo podbaciti, pobijedit ćemo čak i ako budemo morali igrati protiv 13 igrača. Međutim, ne idemo tamo s mislima kako je sve gotovo. Svjesni smo kako ćemo se za pobjedu morati vraški potruditi", tvrdi ruski reprezentativac.

"Žao mi je Engleza. Ali, oni su svoju šansu propustili u Moskvi, tako da će utakmica s Hrvatskom u posljednjem kolu biti skoro pa prijateljska. Neće imati nikakvu važnost",  siguran je Keržakov.

Potvrđeno je da će Roman Abramovič i Avram Grant, vlasnik i trener Chelseaja, osobno nazočiti ogledu Izraela i Rusije u Tel-Avivu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara