Englezi pred utakmicu s Hrvatskom bludničili nad 18-godišnjakinjama

ISTRAGA o navodnim orgijama uoči okršaja s hrvatskom reprezentacijom Engleze uvlači u dublje probleme i otkriva kako je zasad neimenovanim nogometašima na pameti sve osim igre za koju dobivaju vrtoglave novčane iznose. Dvojica još uvijek javnosti nepoznatih igrača prema novim podacima su uoči tekme orgijali s dvije tek punoljetne djevojke.

Vodstvo engleske nogometne reprezentacije još ne želi izlaziti u javnost s imenima dvojice igrača koji su, prema novim podacima u istrazi, karantenu shvatili preslobodno pa su u nju "ugurali" i dvije djevojke te se s njima upustili u orgije. Nezadovoljstvo u ekipi zbog toga je, piše The Sun, još jače jer neki igrači smatraju da se njihov ugled nepotrebno kompromitira i žrtvuje zbog dvojice "zavodnika".

Prema pisanju The Suna, dvojica igrača potajno su u hotel The Grove doveli dvije djevojke, manekenku i studenticu, i to nakon "eksplicitnog SMS dopisivanja" u kojem je jedan od igrača tražio manekenku da mu šalje svoje obnažene fotografije. 18-godišnje djevojke navodno su se brzo latile alkohola, pa je razularena zabava potrajala do ranih jutarnjih sati i "potpuno iscrpila" igrače.

Tajanstveni nogometno-modni par navodno se družio i uoči okršaja Engleske i Brazila u lipnju, koji je završio remijem, pa razloga za istragu i navodno kršenje karantene tada nije bilo. Engleska javnost zgrožena je novim informacijama, a na brojnim internetskim forumima revoltirani navijači traže sankcije, pa i nakon što je izbornik Steve McLaren maknut s mjesta izbornika reprezentacije.

D.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara