Eriksson Fergusonu nudi "bocu pomirenja" vrijednu 4.5 tisuće kuna

Eriksson Fergusonu nudi "bocu pomirenja" vrijednu 4.5 tisuće kuna

SUPARNICI i treneri gradskih rivala Uniteda i Cityja, zakopati će sjekire nakon nedjeljnog gradskog derbija  na inicijativu Svena Gorana Erikssona, uz buteljku Cabernet Sauvignona vrijednu 415 funti.

Sven je bocu najskupljeg vina pripremio za degustaciju sa Alexom poslije utakmice, a investicijom i džentlmenskim potezom želi pokazati kako među njima nema nikakvih nesuglasica.

Prošlost govori drugačije, jer Ferguson je bjesnio kada bi Eriksson, dok je još bio engleski izbornik, Unitedove igrače zvao za "nepotrebne" prijateljske utakmice sa kojih bi mu se igrači vraćali ozlijeđeni i umorni.

"Nema nikakvih problema između mene i Alexa, sigurno smo imali različita mišljenja u vezi Uniteda i prijateljskih utakmica reprezentacije, ali smo često zajedno večerali, tako da to nije bilo ništa osobno", smanjio je tenzije trener Cityja i u šaljivom tonu dodao: "Alex može biti miran, više mu neću uzimati igrače kao prije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson je na najavu pijuckanja sa suparnikom odgovorio: "Ako mi donese bocu vina prihvatiti ću je, ali je neću popiti s njim, nego ću je odnijeti kući"

Ovim se Eriksson pridružuje "Fergieovom i Joseovom vinskom klubu", kako ga nazivaju engleski tabloidi, podsjećajući da je prošle godine Mourinho u jednom od  pokušaja mirenja sa Sir Alexom s njim podijelio bocu portugalskog vina, vrijednu 200 funti, a sada je Eriksson poduplao ulog.

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara