Evanđelje po Miši: Rukavina mora igrati u veznom redu!

OPĆE je poznata činjenica da je Hrvatska zemlja s cca 4 milijuna nogometnih trenera i svi znaju što je najbolje za njihov omiljeni klub/reprezentaciju.

Nikakva iznimka nije ni popularni šibenski pjevač Mate Mišo Kovač koji je, po svojim vlastitim tvrdnjama, najveći živući Hajdukovac. Kao takav, Mišo jako dobro zna što je njegovom omiljenom klubu potrebno da se vrati na stare staze slave, gdje mu je i mjesto jer je "Hajduk institucija od čijih rezultata ovisi raspoloženje ne samo u Splitu, nego i cijeloj Dalmaciji i Hrvatskoj".

Mišo Kovač treneru Hajduka Robertu Jarniju poručio je kako budućnost kluba mora ležati na mladim igračima, a kao vodeću figuru "bile renesanse" Mišo vidi svog sugrađanina Antu Rukavinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni dalmatinski pjevač tvrdi kako je jako malo igrača koji s loptom mogu napraviti sve što može Rukavina, a Hajdukovom treneru savjetovao je ta "šibenskog Henryja" postavi u sredinu terena umjesto da ga forsira kao napadača. To je formula uspjeha u "evanđelju po Miši".

Hoće li ga Jarni poslušati i Rukavinu okušati kao veznjaka s ofenzivnim tendencijama, imat ćemo priliku saznati već sutra kad na Poljud dolazi Šibenik. A Miši će sigurno biti teško navijati protiv kluba iz svog grada, ali s obzirom da on "nikome ne prizna da je veći Hajdukovac od njega", morati će nekako smoći snage i s tribine povikati - "Ajmo bili!"

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara