Evo što je Šuker rekao o Mamićevom odlasku

Evo što je Šuker rekao o Mamićevom odlasku

Foto: Hina

HNS-ov predsjednik Davor Šuker oglasio se na službenoj stranici saveza povodom otkaza sad već bivšeg izvršnog dopredsjednika. Bivši kockasti smatra kako je Zdravko Mamić puno toga učinio za hrvatski nogomet i neugodno je iznenađen Mamićevom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Dopredsjednik Zdravko Mamić mnogo je učinio za razvoj i napredak nogometa u Hrvatskoj. Ovo se odnosi na klupski i nogomet na razini Saveza. Aktivnost prvog dopredsjednika Saveza u mnogome je doprinijela ukupnom stabilnom poslovanju Saveza, kao i uspješnim nastupima raznih reprezentacija Saveza," rekao je Šuker pa nastavio:

"Strpljiv u ophođenju i nadasve korektan u odnosima, uvijek se zalagao za zajedničko djelovanje svih tijela Saveza. Bio je inicijator novih aktivnosti koje su Savez tako visoko rangirale u Europi i čitavom svijetu. Njegova sklonost aktivnostima u radu i uspjesima nogometa mladih bila je temelj mnogih aktivnosti u tom području.

"Sudjelovao je u stvaranju ugleda i pozicioniranja Saveza koji ima visok ugled u zemlji i inozemstvu. Savez će i dalje nastaviti sa svim aktivnostima koje su ga afirmirale u Europi i cijelom svijetu."

"Novi raznovrsni zadaci i ciljevi nalaze se pred Savezom. Savez je osposobljen da ih ostvari na optimalan način," zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara