Evo što su nam navijači rekli nakon osvajanja srebra

Evo što su nam navijači rekli nakon osvajanja srebra
Foto: Hina

PREKO 50 tisuća navijača je iz Zagreba bodrilo Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva. Na kraju je momčad Zlatka Dalića ipak izgubila od Francuske 4:2, ali je svejedno ostvarila povijesni uspjeh. Gorjelo je na trgu bana Josipa Jelačića nakon što je Ivan Perišić zabio za 1:1, a isto se ponovilo kada je Mario Mandžukić smanjio na 4:2.

Unatoč porazu optimizam nije napustio mnogobrojne navijače, koji su ponosni na zlatnu generaciju hrvatskog nogometa.

"Vi ste moje sve. Vi ste moj život. Učinile ste me tako sretnim. Mislio sam da mi život nema smisla. Ja vas obožavam!", emotivno nam je poručio jedan od navijača nakon završetka utakmice. 

"Vi ste naši prvaci i naš ponos! Prvi ste!", glasio je drugi komentar. 

"Mi smo prvaci svijeta, nemam drugog komentara. Francuzi su osvojili, ali smo mi bolji i mi smo prvaci", konstatiraju naši sugovornici.  

"Francuzi su imali više sreće nego pameti. Dečki, svaka čast". 

"Nekad te sreća nagradi, a nekad ne. Nas nije nagradila, ali tu smo gdje jesmo - drugi na svijetu. To je veliki uspjeh i vjerujem da će ih sutra dočekati puno, puno ljudi", rekli su nam.

"Svaka čast, jako sam ponosan. Prije 20 godina bronca, sada srebro. Dakle, za 20 godina zlato! To je to", zaključio je navijač, koji i dalje ne odustaje od scenarija po kojem će Hrvatska jednog dana biti prvak svijeta u nogometa. 

Bez dvojbe, ova Hrvatska je ovakav stav navijača i zaslužila nakon svega što je ljudima priredila ovog povijesnog ljeta. 


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara