Evra se u TV emisiji ispričao u ime svih Tricolora: "Svi smo povrijeđeni onim što se dogodilo"

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

VJEROJATNO će trebati mnogo vremena da se ispere ljaga koja je pala na francusku nogometnu reprezentaciju tijekom aktualnog Svjetskog prvenstva na jugu Afrike.

Francuzi, inače aktualni svjetski doprvaci, nisu samo razočarali u rezultatskom smislu, već daleko više u moralnom. U njihovoj svlačionici su se izmjenjivale svađe, odbili su trenirati, padale su teške, neprimjerene riječi...

Prije dva dana su se posramljeno vratili u domovinu, a Patrice Evra, njihov kapetan (ali samo u prve dvije utakmie na Mundijalu) je gostovao na televizijskoj postaji TF1, te je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim u ime svih nogometaša i reprezentativaca reći da nam je stvarno, stvarno iznimno žao zbog svega", rekao je Evra i nastavio:

"Svi smo povrijeđeni onim što se dogodilo. Naravno, naši navijači prvenstveno, ali i mi igrači. No, moramo okrenuti stranicu, nemamo što drugo, i krenuti prema naprijed. Teško je, ali to je jedino što moramo napraviti. "

Spomenuo je Evra da su igrači bojkotirali trening stavši tako na stranu Nicolasa Anelke koji je u večeri prije isključen i potjeran iz reprezentacije, što je komentirao riječima:

"Ponekad zbog ljubavi, odnosno u ovom slučaju povezanosti prema Anelki, reagirate brzopleto i neispravno."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara