AUSTRALIAN OPEN

Federer o razgovoru sa srpskom sutkinjom: Bilo mi je malo teško

Federer o razgovoru sa srpskom sutkinjom: Bilo mi je malo teško
Foto: EPA

ROGER FEDERER pošteno se jučer namučio u četvrtfinalu Australian Opena protiv Tennysa Sandgrena. Izbacio ga je tek poslije tri i pol sata borbe u pet napetih setova gdje je Amerikanac imao sedam meč lopti koje nije uspio iskoristiti.

Federer je taj meč odigrao pod jakim bolovima, bilo je puno nervoze i psovki pa je u jednom trenutku Švicarac rekao pomoćnom sucu da se jebe. Tu je morala reagirati glavna sutkinja meča, Srpkinja Marijana Veljović.

Pozvala ga je sa strane i održala mu bukvicu. Federer je uglavnom šutio i slušao autoritativnu sutkinju, a onda je uzeo liječničku pauzu. 

"Bilo mi je malo teško. Nije baš kao da sam poznat po psovanju i sličnom. Nije ni cijeli stadion mogao to čuti, ali nije problem, prihvaćam kritiku", rekao je o toj situaciji pa nastavio:

"Nekad smo mogli pričati s linijskim sucima, sad mi kažu idi kod glavnog. OK, ići ću kod glavnog suca. Prijeći ću cijeli teren jer nije dozvoljeno pričati s linijskim sucima."

Nakon ove lekcije Federeru fatalna srpska djeliteljica pravde postala je na društvenim mrežama najtraženiji pojam vezan za Australian Open.

Inače, Federer će se za finale Australian Opena boriti protiv Novaka Đokovića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara