TENIS

Federer: Uopće nisam motiviran za tenis. Ne nedostaje mi

Federer: Uopće nisam motiviran za tenis. Ne nedostaje mi
Foto: EPA

TENIS bi se u kolovozu mogao vratiti nakon pauze koju je uzrokovala pandemija koronavirusa pa su tenisači krenuli s pripremama za nastavak sezone.

Tako su brojni tenisači, među kojima je najpoznatiji Rafael Nadal, viđeni kako treniraju, ali jedan od onih kojima to još ne pada na pamet je Roger Federer.

Nije motiviran

Švicarac je u društvu Gustava Kuertena odradio videokonferenciju na kojoj je govorio o karijeri te je istaknuo kako je izgubio motivaciju za povratak tenisu.

"Od operacije koju sam odradio 2016. nije se dogodilo da čak pet tjedana proveden kod kuće. Moram biti iskren i priznati da ne treniram, jednostavno ne vidim zašto bih. Sada je bitno da se odmorim, ne nedostaje mi tenis. Uopće nisam motiviran za tenis, ali kad dođe vrijeme da se vratimo na terene, bit ću itekako motiviran", rekao je Federer pa dodao:

"Ne mogu ni zamisliti igranje na praznim stadionima, nadam se da se to nikad neće dogoditi. Bez obzira na to što nema ljudi kad treniramo, natjecanje je nešto bitno drugačije. Ne bih mogao igrati veliki turnir bez gledatelja."

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara