Foto - Preokret u Karlovcu: Pamić ostaje nakon sastanka s Gademzima!

Foto: Mario Pušić / Cropix

VIJEST da Igor Pamić odlazi na klupu Istre 1961 uznemirila je najvjernije navijače Karlovca. Ipak, kako piše KAportal, nakon sastanka s Gademzima na današnjem treningu Pamić je donio odluku da će odbiti dogovor s Puljanima i ostati na klupi karlovačkog prvoligaša.

Oni su pristigli na stadion zahvaliti se s Divom iz Žminja, kojeg drže najzaslužnijim za karlovačku nogometnu renesansu, i preobražaj od vječnog niželigaša u standardnog sudionika prve lige. Istaknuli su tom prilikom i transparent "Turković odlazi", s nedvosmislenom porukom predsjedniku kluba Stjepanu Turkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAportal navodi da je Pamić danas popodne u tajnosti održao sastanak s Gademzima, koji su mu prenijeli svoje frustracije zbog načina na koji Uprava vodi Karlovac. "Ne mogu od ovoga otići", procijedio je emocijama shrvani Pamić.

Iako su Gademzi oduševljeni ostankom obožavanog trenera, ne misle zanemariti bitku koju već duže vrijeme vode protiv Uprave, pa su tako i na treningu još jednom skandiranjima poručili što misle od predsjedniku Turkoviću, direktoru Marčetiću i bivšem ministru obrane Branku Vukeliću, neslužbeno prvom čovjeku NK Karlovca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara