Foto: I presidente oduševljen Maksimirom - Stadion na ponos državi i reprezentaciji!

Foto: Cropix/Drago Sopta

TREND posjećivanja maksimirskog stadiona se nastavlja. Danas su predsjednik Dinama Mirko Barišić i direktor kluba Damir Vrbanović ugostili predsjednika HNS-a Vlatka Markovića i glavnog tajnika Zorislava Srebrića.

Naravno, Marković i Srebrić se nisu mogli, kao i svi ostali koji su prethodnih dana pohodili Maksimiru, suspregnuti od oduševljenja viđenim.

"Klub zaista može biti ponosan na sve što je napravio po pitanju Maksimira. Ovaj stadion će u budućnosti prekrasno predstavljati ne samo klub, nego i Zagreb i reprezentaciju te svi skupa možemo biti jako ponosni", izjavio je Marković za Dinamovu klupsku stranicu.

Marković: Maksimirski stadion je ponos grada i države

"Obzirom da je stadion na ponos grada i cijele države, ukoliko se u budućnosti nastave akcije i radovi na njemu bilo bi dobro da se Dinamu pridruže i gradske i(li) državne institucije. Naravno, isto vrijedi i za poljudsku ljepoticu kao i ostale nogometne objekte u Lijepoj našoj jer samo tako nogomet može napredovati", poručio je predsjednik HNS-a

Dinamovci dobili Recaro grijače sjedalice za rezervne igrače

I Zdravko Mamić je danas imao pune ruke posla. Naime, prvi je isprobao grijana sjedala tvrtke Recaro na kojima će od sljedeće sezone sjediti rezervni Dinamovi igrači, a zatim je ugostio Srebrića i Markovića u svečanoj loži.

Iako Marković nije isprobao Recarovu "toplu sjedalicu", s oduševljenjem je zaključio:

"Gledam sve ovo i uistinu mi je teško povjerovati da je u ovako kratkom vremenskom roku donedavno neugledni objekt pretvoren u pravu nogometnu ljepoticu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara