Foto - Dinamu prijete prazne tribine: Boysi se obračunali s policijom i Mamićevim simpatizerima

Foto - Dinamu prijete prazne tribine: Boysi se obračunali s policijom i Mamićevim simpatizerima

Foto: Andrija Lucic, Jure Miskovic/Cropix

NA SINOĆ odigranoj utakmici u Stanovima između domaćina Zadra i Dinama, gdje su Modri upisali prvi poraz u prvenstvu, došlo je do sukoba između triju strana.

Naime, u 65. minuti utakmice skupina BBB-a koji se protive politici Zdravka Mamića počeli su gađati bakljama drugu skupinu BBB-a koji, pak, podržavaju Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Situacija se nije primirila ni nakon službenog upozorenja da će se utakmica prekinuti ako se ne navijači ne smire. Dapače, unatoč prijetnjama, BBB-i su nastavili bacati baklje, a poletjelo je i nekoliko sjedalica prema policiji koja je intervenirala, te je uspjela primiriti situaciju nakon nekog vremena.

Zanimljiva će biti reakcija HNS-a, odnosno ako će je uopće biti, koji su prije nešto više od tjedan dana izglasali Akcijski plan za sprječavanje nereda na nogometnim utakmicama.

U tom planu stoji odluka da će se, ako dođe do upotrebe pirotehnike i govora mržnje na tribinama, utakmice prekidati, a također u planu je propisano kako će se sljedeće utakmice momčadi, čiji su navijači izazvali incident ili sukob, igrati pred praznim tribinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara