Foto - Torca ne posustaje: Kodeks i u Norveškoj!

Tekst: M.Č.
Foto: Index

HAJDUK je prvoligašku sezonu zaključio prije mjesec dana, a dok su se igrači prije jutrošnjeg okupljanja odmarali, Torcida je i dalje bila aktivna, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Predstavništvo Kluba navijača Hajduka podsjetilo je gradonačelnika Keruma ispred Gradskog poglavarstva na neispunjeno obećanje o usvajanju Kodeksa, koje je dao na Skupštini u studenom prošle godine.

Još od ustoličenja Joška Svaguše na mjesto predsjednika Bijelih bez ikakvog natječaja, zahvaljujući činjenici da je Kerumov poslovni partner, Torcida se upustila u žestoku bitku za usvajanjem Kodeksa - temeljnog dokumenta upravljanja Hajdukom, koji bi trebao unijeti red u klub i potjerati kvazimenadžere i ine "stručnjake" daleko od Poljuda.

Navijači Hajduka izrazili su na stotinama mjesta svoj stav o ekipi koja vodi klub i zahtjev za usvajanjem Kodeksa, a neka od najzanimljivjih bili su Kongo, Panama, Japan, Irak, Nizozemska...

Ovoga puta destinacija je bila daleka Norveška, gdje su se fanovi Bijelih, sudeći prema fotografijama, odlično zabavljali...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara