ZANIMLJIVOSTI

FOTO Vandaliziran kip posvećen Zlatanu Ibrahimoviću: "To je osveta za izdaju"

FOTO Vandaliziran kip posvećen Zlatanu Ibrahimoviću: "To je osveta za izdaju"
Foto: EPA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ početkom listopada stigao je u rodni Malmö u kojem mu je Švedski nogometni savez postavio veliki brončani kip.

Najbolji švedski nogometaš svih vremena sam je otvorio svoj spomenik, a na svečanosti je bilo nekoliko tisuća njegovih sugrađana. Izradu i postavljanje kipa platio je švedski Savez, a dva i pol metra visoka skulptura teška je oko 500 kilograma.

Sinoć je taj kip vandaliziran. Netko je na njemu ostavio dasku za WC, a Ekspressen piše kako je taj potez osveta za izdaju koju je Ibrahimović počinio kada je postao jedan od suvlasnika švedskog Hammarbyja. 

"Ovaj tjedan predstavnici Hammarbyja sastali su se s AEG-om i Zlatanom Ibrahimovićem u Los Angelesu. AEG je obavijestio Hammarby da je polovicu svog vlasništva AEG-a u Švedskoj prodao Ibrahimoviću, što znači da Ibrahimović postaje suvlasnik Hammarbyja", piše na stranicama kluba.

Mnoge je ovaj Ibrin potez iznenadio jer je od 1999. do 2001. godine igrao za švedski Malmö. Sada je otišao u redove ligaškog rivala, a navijači Malmöa odgovor su mu poslali ovim potezom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara