TRANSFERI

Francuzi: Pogba je pred dogovorom 150 milijuna eura teškog transfera

Francuzi: Pogba je pred dogovorom 150 milijuna eura teškog transfera
Foto: EPA

PAUL POGBA našao se na udaru kritika u posljednjih nekoliko tjedana zbog loših igara za Manchester United. Cijeli klub je u velikoj krizi, u posljednjih osam utakmica čak šest puta su izgubili, a navijači ne kriju nezadovoljstvo. 

Situacija je posebno ozbiljna zato što Unitedu prijeti neigranje Lige prvaka sljedeće sezone ako ne završi među najbolje četiri momčadi, a to bi za posljedicu imalo 25% manje plaće za sve igrače. Pogba je jedan od onih kojima je takvo nešto neprihvatljivo pa se naveliko spominje mogućnost njegova odlaska u Real Madrid. 

Francuski novinar Frederic Calenge tvrdi da je Paul Pogba pri kraju s pregovorima o transferu u Real Madrid. Calenge je takve tvrdnje iznio na TV kanalu Telefoot te je dodao i da se, kada je vrijednost transfera u pitanju, govori o iznosu od 150 milijuna eura.

Calenge je poznat kao pouzdan novinar koji gaji dobre odnose s nogometašima francuske reprezentacije pa ova vijest djeluje itekako vjerodostojno. Pogba je također nedavno dodatno potpalio vatru kad je izjavio da bi volio zaigrati za Real. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara