Francuzi prekinuli prijenos prilikom dodjele trofeja Hrvatima: "To je sramota"

Francuzi prekinuli prijenos prilikom dodjele trofeja Hrvatima: "To je sramota"
Foto: Pixell

FRANCUSKI televizijski kanal FRANCE SPORT TV prenosio je finale Davis Cupa između Hrvatske i Francuske, a kada je došao red za dodjelu odličja hrvatskim reprezentativcima, prijenos je iznenada prekinut.

Taj nesvakidašnji potez naišao je na osudu francuskih navijača koji su ubrzo napali televizijsku kuću nakon što je njihova reprezentacija poražena u finalu Davis Cupa od Hrvatske.

"Francusku televiziju može biti sram što je odlučila ne prenositi dodjelu. Time se iskazalo potpuno nepoštovanje prema Hrvatima koji su došli podržati svoju reprezentaciju", napisao je jedan navijač na Twitteru.

"Sramota za televiziju što nisu prikazali dodjelu trofeja, čestitam Hrvatskoj na pobjedi", dodala je korisnica Twittera iz Francuske.

"Francuska nije pobijedila pa je netko odlučio da je besmisleno prenositi dodjelu. Kakav sramotan nedostatak poštovanja", samo je jedan od komentara.

Ako ništa, barem su izbornik Francuske Yannick Noah i njegov stručni stožer čestitali hrvatskim tenisačima na velikom uspjehu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara