Furija u problemima: Nakon Torresa i Ramos se sukobio sa "mudracem iz Hortaleze"

NA TRENINGU španjolske reprezentacije Sergio Ramos je "poludio" na izbornika Aragonesa. Čini se da je jaz između igrača i ostarjelog izbornika sve veći.

Marca javlja da se incident dogodio na samom početku treninga, dok je Aragones govorio igračima okupljenima na središtu igrališta. Očito je u nekom negativnom kontekstu spomenuo 22-godišnjeg braniča, jer je ovaj planuo na sedamdesetgodišnjeg trenera u tolikoj mjeri da ga je suigrač Carlos Marchena morao sprečavati da ne krene u fizički obračun.

Nakon treninga nitko od reprezentativaca nije želio otkriti kako je tekla konverzacija između vremešnog izbornika i njegove mlade zvijezde.

Španjolski su novinari žesto kritizirali nogometaša nakon njegovih prosječnih igara u prva dva dvoboja na Euru, a Aragones ga je cijelo vrijeme branio.

"Postoje određeni zakoni u nogometu koje Sergio tek treba razumjeti. Što si bolji igrač, to moraš imati veću disciplinu u igri. Sergio je sjajna osoba, no i dalje griješi. O tome mnogo razgovaramo", izjavio je tom prilikom izbornik o Ramosu.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara