MIOČIĆ VS FURY

Fury: Nakon Wildera, pregazit ću Miočića

Fury: Nakon Wildera, pregazit ću Miočića
Foto: Getty Images / Guliver Images

TYSON FURY potvrdio je da nakon još jedne borbe protiv Deontaya Wildera želi boksački meč protiv teškaškog UFC prvaka Stipe Miočića.

To nije prvi put da se javlja ideja o ovoj borbi, Miočić je već u par navrata isticao kako nema ništa protiv toga, kao i Fury, samo je bilo pitanje hoćemo li vidjeti boksački ili UFC meč između njih dvojice.

Prema posljednjim Furyjevim izjavama, WBC teškaški prvak svijeta želi se boriti u ringu, a ne u oktogonu.

"Stipe kaže da želi boksati protiv mene, to bi svakako bila dobra borba. Nakon Wildera ću se boriti protiv njega ako to želi. Bila bi to velika crossover borba poput Mayweathera i McGregora. Otvoren sam za tu borbu, trebao bi mi se Stipe javiti. Rezultat bi za njega bio isti kao i za sve ostale protivnike, pregazio bih ga", rekao je Fury za mtkglobal.com.

Prije Furyja, obveze u UFC-u

Miočiću prije Furyja slijede obveze u njegovom sportu. Dana White, predsjednik UFC-a, potvrdio je da se intenzivno radi na dogovaranju treće borbe između Miočića i Daniela Cormiera.

"To je borba na kojoj radimo. Znam da je i Stipe želi. Radimo na datumu i lokaciji", rekao je White. 

Cormier je nekoliko puta javno pozivao Miočića da prihvati borbu s njim. To bi trebala biti posljednja borba u karijeri legendarnog američkog borca, koji se želi povući iz sporta s naslovom prvaka.

"Ako se Stipe ne želi boriti, onda ću se protiv Ngannoua boriti za titulu. Poštujem Francisa, ali ga se ne bojim. Volio bih odraditi treću borbu sa Stipom, ali ako on ne želi, onda je sve jasno - ostat će bez pojasa i borit ćemo se Francis i ja", rekao je nedavno bivši prvak.

Takva poruka razljutila je Miočića.

"Već sam rekao da ću se boriti protiv Cormiera. On samo voli dizati buku. Moj tim radi na osiguravanju lokacije za trening i datuma borbe. Da nisam ozlijedio mrežnicu, već bih se borio i umirovio Cormiera", poručio je 37-godišnji Miočić, UFC-ov rekorder teške kategorije po broju obrana naslova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara