Fury napao Joshuu: Seronjo jedan. Glavu ću ti otkinuti, kukavico!

Fury napao Joshuu: Seronjo jedan. Glavu ću ti otkinuti, kukavico!
Foto: Instagram

TYSON FURY je prvi boksač koji je prekinuo nevjerojatnu dominaciju Vladimira Klička.

Fury je nakon velike pobjede protiv Klička 2015. godine otišao u krivom smjeru u boksačkoj karijeri. Imao je privatnih problema, odao se porocima, prijetio je čak da će se ubiti...

>Joshua upao u Povetkinovu svlačionicu nakon meča i potezom iznenadio sve

Anthony Joshua sinoć je pobijedio Povetkina i tako dobio priliku da bira protivnike za sljedeći meč koji će se održati u travnju sljedeće godine. Britanac je nakon meča izjavio da čeka protivnika, no nije izravno prozvao Furyja.

Joshua može birati sljedećeg protivnika

"Za večeras smo završili posao i sada ćemo razmišljati o 13. travnju. Koga biste željeli za mog sljedećeg protivnika? Meni je svejedno.  Čekam da se jave izazivači. Sretno obojici (Fury-Wilder), ali vidjet ćemo tko će to biti", izjavio je Joshua.

Njegov menadžer Eddie Hearn pohvalio je Joshuu i istaknuo dva imena koja bi mogla s njim u ring. Ni govora o Furyju...

"Joshua nije šampion Instagrama, on je pravi šampion svijeta. Sada nam je cilj da bude apsolutni šampion. Idemo ponovo pregovarati s timom Deontaya Wildera. Ako ne bude Wilder, Anthony će se u travnju boriti protiv Dilliana Whytea", rekao je Hearn.

Fury je napao Joshuu

"Anthony Joshua i njegov tim najobičniji su seronje! Nikad me neće vidjeti u ringu protiv tog tipa kojem bih otkinuo glavu. Prespor je za mene. Mogu mi se javiti kad im narastu muda. No ne zamjeram im, tko bi htio u ring sa mnom? Pa ja sam svjetski prvak, imam 27 od 27", rekao je Fury na Instagramu pa nastavio u istom tonu:

"Čujem da priča, ako ne bude Wilder, neka bude Dillian Whyte. Nitko ne spominje mene, svjetskog prvaka. Ali nema šanse da me vidite u ringu s njim, to se nikad neće dogoditi! Samo neka se on bori s 39-godišnjacima upola manjim od njega. Ja se borim protiv jednog od najvećeg teškaša današnjice, Wildera. Joshua nije ni blizu. Spor je i predvidljiv, vidi se da me izbjegava. No da sam ja Joshua, isto bih napravio. Propalico, ne znaš boksati i ustrtario si se. Bila bi to lagana pobjeda", rekao je Fury.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara