Galerija: Horde zla haraju Širokim u "punoj ratnoj opremi"

Galerija: Horde zla haraju Širokim u "punoj ratnoj opremi"

Tekst: A.K.
Foto: ABC portal

ŠIPKE, palice, daske, kameni blokovi, zašiljeni štapovi pokupljeni iz vrtova, odvijači, stolice iz kafića, pa čak i jedna policijska "lizalica", činili su arsenal "golorukih" navijača Sarajeva na ulicama Širokog Brijega.

Kao što je vidljivo na fotografijama u galeriji, ime koje su si nadjenuli navijači kluba s Koševa, u potpunosti im pristaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregledom foto zapisa očigledno je da priče te navijačke skupine nakon pogibije Vedrana Puljića, o tobožnjoj nezainteresiranosti za nerede navijača Sarajeva po dolasku u Široki Brijeg, ne drže vodu.

Vidljivo je i da se navedenim sredstvima nisu poslužili samo u samoobrani nego i "preventivno", odnosno da već izlaskom iz autobusa kojima se stigli u Široki u rukama nose kamenje, pa čak i "hladno oružje" iz kućne radinosti - šiljke pričvršćene na štapove.

Nevjerojatno je vidjeti (čak i u scenama uličnih borbi) da navijači koriste dva metra dugačke štapove s zašiljenim vrhovima. Koplja koja nose navijači Sarajeva navikli smo vidjeti u dokumentarcima o afričkim plemenima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara