Galić bez sreće: Hrvatski pokeraš izletio s EPT-a u Barceloni

Tekst: M.P.
Foto: Pokerfirma.de

IAKO je nakon prvog dana EPT-a u Barceloni (Europeian poker tour) bio deseti u ukupnom redoslijedu po broju čipova sa 112 tisuća, hrvatski pokeraški profesionalac Dragan Galić nije uspio preživjeti drugi dan ovog velikog turnira u No limit Texas hold'emu. On je samo jedan od gomile velikih imena koji su izletjeli u iznimno agresivnoj i brzoj igri koja se odvijala u kasinu Barcelona.

Od 240 igrača koliko je startalo u drugi dan, u konkurenciji je ostalo njih samo 72. O brzini turnira dovoljno govori i podatak da je već nakon 75 minuta i prvog levela broj igrača bio manji za čak 50. Svakom tko je uspio preživjeti zagarantirano je minimalno 12 tisuća eura, a danas će se taj broj reducirati o posljednja 24.

U trenutačnom vodstvu sa nešto više od 700 tisuća čipova je 23-godišnji Kanađanin Matt Lapossie koji je u turnir ušao preko online satelita. Od gomile profesionalaca koji su izletjeli s turnira najviše upada u oko jednog od najboljih igrača današnjice Daniela "Kid Pokera" Negreanua, a ništa više sreće nisu imali niti Jonas Molander, Peter Hedlund, Freddy Deeb, Robert Mizrachi, Mark Teltscher, Maxim Lykov, Liya Gerasimova, Sander Lyllof, Casey Kastle, Leo Margets, Claudio Rinaldi, Guillaume de la Gorce, Remy Biechel, Noah Schwartz, Martin Wendt, J.J. Liu, William Reynolds, David Williams, Surinder Sunar, Brandon Schaefer i Eric Baldwin.

Texas Hold'em u Hrvatskoj možete zaigrati online (za virtualne žetone, ne pravi novac) na multiplayer portalu www.igra.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara