Galliani: Još nismo sve dogovorili s Beckhamom

Galliani: Još nismo sve dogovorili s Beckhamom

DOPREDSJEDNIK nogometaša Milana Adriano Galliani izjavio je da dolazak engleskog reprezentativca Davida Beckhama u redove Rossonera još nije definitivna stvar.

Milan želi dovesti Beckhama na posudbu u siječnju, za vrijeme trajanja stanke u MLS ligi gdje engleski nogometaš igra za svoj Los Angeles Galaxy.

"Dogovor još nije definiran. Sve još moramo točno dogovoriti s Davidovim odvjetnicima i LA Galaxyjem. Siguran sam da će sve proteći u redu, ali ne mogu reći da je sve gotovo kada još nije", izjavio je Galliani.

S druge strane, iz MLS lige stižu vijesti da se Beckham mora pojaviti na okupljanju momčadi Galaxyja na početku sezone krajem ožujka, inače od posla neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenik komesara MLS lige Ivan Gazidis, čija je riječ završna u svim transferima u ligi, želi garanciju da će se Beckham vratiti na vrijeme za početak nove sezone.

"Trenutno ispitujemo sve okolnosti mogućeg transfera, postoji li realna šansa da se on realizira ili ne. Mislim da Galaxy nema nikakvog interesa u svemu tome, ako će David propustiti početak sezone. Mi želimo da on bude u punoj formi, potpuno spreman i motiviran, jer je to onda dobra stvar i za MLS ligu. Ali svaki detalj mora biti dogovoren i on se mora vratiti na vrijeme", rekao je Gazidis.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara