hrvatski nogometaši

Gazzetta: Rebić profitira od pauze zbog koronavirusa

Gazzetta: Rebić profitira od pauze zbog koronavirusa
Foto: Gulliver / Getty Images

"ANTE REBIĆ je na raskrižju, ali sigurno će odabrati put ostanka u Milanu", naslovila je Gazzetta dello Sport tekst o hrvatskoj senzaciji Rossonera u kojem piše:

"Prva pauza ove sezone, ona tijekom božićnih blagdana, poslužila mu je da regenerira tijelo i um kako bi se od nevažne zamjene pretvorio u osvajača Milana. Druga pauza, koju mu je nametnula pandemija koronavirusa, iako neplanirana i očito ne dobrodošla, za njega može imati veliku korist, jer Rebiću daje vremena da razmisli o svojoj budućnosti. S obzirom na to kakav se vratio na teren nakon prethodnog odmora, ljubavna priča između Hrvata i Milana mogla bi uskoro prerasti u brak."

Ta "ljubavna veza" je Rebićeva posudba iz Eintrachta, a "brak" transfer u Milan koji se čini izglednim. Gazzetta nastavlja s ljubavno-bračnim metaforama: "Samo 50 dana bilo je dovoljno da se u ovoj vezi razbukta strast. Rebiću je toliko trebalo da u 2020. postigne sedam golova na 11 utakmica. Sada vrijeme radi u korist ovog para, jer Ante i Milan su si dali rok od dvije godine da vide jesu li jedno za drugo. Nakon što su osjetili da su srodne duše, Milan je krenuo u pregovore s Eintrachtom kako bi prije isteka posudbe otkupio Rebića."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara