ZANIMLJIVOSTI

Giggs godinama bio s bratovom ženom pa mu ovaj urnebesno uzvratio u reklami

Giggs godinama bio s bratovom ženom pa mu ovaj urnebesno uzvratio u reklami
Foto: Screenshot

LEGENDARNI nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs godinama je bio u tajnoj vezi sa suprugom svojeg brata Rhodrija.

Ryan i Natasha bili su u tajnoj vezi od 2003. do 2011. godine, a kad se za aferu saznalo većina obitelji stala je uz Ryana i posvađala se s Rhodrijem. Jedini koji je bio uz manje poznatog brata bio je otac Danny koji je rekao da se srami Ryana nakon što je ovaj postao velškim izbornikom.

Ryan se par mjeseci kasnije kurtoazno ispričao bratu zbog afere, a javno je rekao da mu je žao i da nije razmišljao o tome što radi. Rhodri je nedavno medijima rekao da ne razgovara s bratom i ostatkom obitelji, ali da Ryan može sve završiti samo ako ga nazove i počne nešto raditi na njihovom odnosu, a ne samo pričati.

Iako je Rhodri našao novu suprugu i vodi miran obiteljski život, a mnogi bi na njegovom mjestu puno burnije reagirali, četiri godine mlađi brat Ryanu se "osvetio" - televizijskim spotom.

U briljantnoj reklami za englesku kladionicu Paddy Power Rhodri Giggs podučava gledatelje o životu, a sve što govori i sve što radi neodoljivo podsjeća na njegova brata.

"Ja sam Rhodri Giggs i želim vam pričati o odanosti", započinje Rhodri.

"Uvijek sam bio odan u životu. Uvijek sam išao u isti pub i uvijek sam navijao za reprezentaciju", govori mlađi brat Giggs.

Za to vrijeme na zidu pivnice je reklama za pivu "zločestog" imena, a na televiziji se prikazuje utakmica koju je Wales izgubio dok ga je vodio njegov brat.

"Brojna pitanja postavit će se izborniku", govori komentator utakmice.

"Nikad u životu nisam propustio trening. Uostalom, talent je ionako precijenjen", kaže Rhodri dok se bori s loptom, a u sljedećem kadru pije čaj iz šalice na kojoj piše "City".

Nakon toga sjedi na kauču čitajući novine na kojima je na naslovnici vijest da je "Unitedova legenda nije dobila posao iz snova", nakon što Rhodri kaže da je uvijek išao u istu teretanu, trener ga pita ima li nešto što ga posebno ljuti:

"Ma, ne mogu se ničega sjetiti", odgovara Rhodri.

Reklama završava sa završnim "udarcem" Ryanu Giggsu:

"Stvar je u tome što vas odanost neće odvesti nigdje u životu. Stoga, živite za nagrade", završava Rhodri svoju propovijed odlazeći u skupom Maseratiju.

"Mislim da je reklama sjajna. Malo se šali na moj, malo na Ryanov račun. Nekima će biti smiješna, neke će razljutiti, ali danas živimo u svijetu u kojem je teško sve zadovoljiti. Ja se s tom pričom mogu šaliti jer sam je prebolio. Ja sam krenuo dalje, on je krenuo dalje i Natasha je krenula dalje", rekao je Rhodri za engleski Metro.

Pitali su ga boji li se Ryanove moguće negativne reakcije.

"Nije me briga kako će on reagirati", odgovorio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara