Gobac: Očito ni Hrvatska ni Slovenija nemaju sposobnog liječnika

IZVRŠNI dopredsjednik Hrvatskoga rukometnog saveza Zoran Gobac objavio je priopćenje za medije u "slučaju Sulić", kojega objavljujemo u cijelosti.

"Nakon što je već poslije Europskog prvenstva, a u slučaju zdravstvenog stanja Renata Sulića, omalovažen naš liječnički tim, a što se uz podršku nekih medija (točnije Novog lista) nastavilo i nakon nepojavljivanja spomenutog igrača na pripremama u Zadru, sa žaljenjem mogu zaključiti sljedeće:

Nedopustivim smatram što je medijski bagateliziran uvaženi dr. Miškulin, ali pod uvredljive znakove navodnika stavljen i liječnik RK Celja, Rudi Čajevec. Stoga, jedino što u ovom trenu mogu jest zaključiti kako mi u ovom trenu očito ne raspolažemo adekvatnim kvalitetnim liječničkim timom, koji bi u ovom slučaju spomenutom igraču mogao uspostaviti pravu dijagnozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tješi me što takvog liječnika očito nema ni u susjednoj Sloveniji.

Ovim svojim priopćenjem, također, i dajem do znanja kako odustajem od podnošenja prijave disciplinskom povjerenstvu HRS-a, a Renatu Suliću od srca želim da svoje zdravstveno stanje čim prije dovede na razinu koja je nužna da se priključi reprezentaciji", stoji u priopćenju koje je potpisao Zoran Gobac.

Totalsport
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara