Golman kola u Premiershipu samog sebe stavio na klupu u fantasy momčadi

Golman kola u Premiershipu samog sebe stavio na klupu u fantasy momčadi
Foto: EPA-EFE

IAKO JE Premiership pun vrhunskih golmana poput Edersona, De Gee i ostalih, najbolji golman 2. kola bio je onaj iz Cardiff Cityja.

Filipinac Neil Etheridge skupio je u ovom kolu najviše bodova na fantasyju, planetarno popularnoj igri u kojoj više od šest milijuna igrača sastavlja svoju idealnu momčad Premiershipa. Stvaran učinak igrača na utakmicama im se boduje prema unaprijed utvrđenom kriteriju, a Etheridge je u ovom kolu skupio nevjerojatnih 16 bodova.

Etheridge nije primio gol u remiju protiv Newcastlea (0:0), a u sudačkoj nadoknadi je Brazilcu Kenedyju obranio i kazneni udarac. Filipinca u momčadi ima samo 1,6 posto igrača, među kojima je i on sam, a da ni sam nije vjerovao u svoj toliko dobar rezultat govori i činjenica da je u vlastitu fantasy momčad samog sebe za ovo kolo stavio na klupu, što znači da mu se učinak ne boduje.

Da stvar bude bolja, Etheridge je umjesto sebe na gol stavio Davida de Geu koji je primio tri gola i osvojio samo jedan bod. Etheridgeov kiks uočili su navijači i igrači na društvenim mrežama i šalili se na njegov račun, a u zafrkanciju se uključio i sam Etheridge:

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara