Esport

Good Game i ove godine vodeće kompanije okuplja na esport turniru

Good Game i ove godine vodeće kompanije okuplja na esport turniru
Foto: Niko Goga

NAJAVLJENO je četvrto izdanje eventa Good Game Zagreb na kojem se vodeće tehnološke i medijske kompanije natječu u CS:GO-u, a prikupljena sredstva se dodjeljuju perspektivnim mladim startupovima kroz Good Game Liftoff. 

>Oklada za 10.000 dolara koja je vratila League of Legends na tron

Good Game Zagreb 2019 održat će se 10. i 11. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti. I ove godine očekuju se 192 natjecatelja iz 32 vodeće kompanije iz Hrvatske i regije, više od dvije tisuće posjetitelja te brojni drugi sadržaji, među kojima je i poseban konferencijski dio na kojem će gostovati predstavnici najpoznatijih regionalnih i svjetskih kompanija koji će prenositi svoja iskustva.

Jedan od noviteta je i novi sustav natjecanja u kojem će sve kompanije igrati oba dana događaja. Nakon prvog kvalifikacijskog dana ekipe će biti podijeljene u dvije eliminacijske grupe pa ćemo na Good Gameu prvi put imati i dva pobjednika. Dosad su Good Game osvajali Rimac Automobili te Valiance. 

Foto: Niko Goga

Na prošlogodišnjem događaju prikupljeno je 100 tisuća kuna, koje je nakon Good Game Liftoffa u rujnu od 10 izlagača osvojio projekt pametne društvene igre Mundus mladih zagrebačkih poduzetnika. Nakon uspješnog projekta, sličan razvoj događaja možemo očekivati i ove godine.

Što nas sve očekuje u novoj sezoni najavio je i Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global: "U novu sezonu krećemo s potpuno redizajniranom web stranicom koja još bolje prati naš brend, našu prepoznatljivost i nedvosmislenu poruku o Good Gameu kao projektu koji razvija poslovanje kroz gaming i esport. Ovu će godinu osim odlične lokacije obilježiti i puno šareniji expo dio koji donosi puno zabavnih i zanimljivih sadržaja, a uskoro ćemo predstaviti i konferencijski dio gdje ćemo ugostiti najpoznatije regionalne i svjetske kompanije kako bi prenijeli svoja znanja i iskustva našim posjetiteljima."

Good Game Global sklopio je strateško partnerstvo s regionalnom agencijom MPG pa će se tako događaji Good Game ove godine još održavati i u Ljubljani, Beogradu i Skoplju, a prema informacijama s nove web stranice spominju se još i San Francisco te Berlin, ali za više detalja o tim događajima morat ćemo se još malo strpjeti.

Foto: Niko Goga

Jedinstveni B2B gaming koncept team buildinga i employer brandinga uz esport za vodeće kompanije uz investicijsku inicijativu tako se polako, ali sigurno širi na nove lokacije. Međutim, prvo nam slijedi event u Zagrebu, ove godine na vrlo izazovnoj i pristupačnoj lokaciji s pregršt noviteta. Više informacija o samom događaju možete doznati na službenim stranicama putem kojih se možete i prijaviti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara