Torcida

Gorica objavila posljedice gostovanja Torcide: "Čemu to, ljudi?"

Gorica objavila posljedice gostovanja Torcide: "Čemu to, ljudi?"
Foto: HNK Gorica

"ČEMU to, ljudi? Moraju li ovo biti posljedice velikih utakmica", pitaju se iz Gorice nakon susreta s Hajdukom (3:1) prilikom kojeg su navijači splitskog kluba napravili štetu na stadionu.

"Nekorektnost tijekom utakmice događala se izvan travnjaka, na tribinama, na istočnoj strani, na dijelu gdje su bili gostujući navijači. Posljedice su jasno vidljive... Kome i čemu su potrebni ovakvi prizori nemoguće je dokučiti, ali šteta je u svakom slučaju načinjena", piše na stranici Gorice koja navodi da je uz pomoć lokalne zajednice nedavno investirala značajna sredstva u uređenje istočne tribine.

Na fotografijama koje je Gorica objavila vidi se da je nekoliko stolica uništeno i zapaljeno.

 

"Velika Gorica je kulturna i civilizirana sredina, lišena devijacija takve vrste, i svima nama u klubu potpuno je neprihvatljivo pristati da se takvo što ponavlja. Zbog posljedica koje su ostale nakon utakmice s Hajdukom, čelni ljudi kluba ozbiljno će razmisliti o smanjenju kapaciteta za gostujuće navijače na 5%. Druga opcija je značajno povećanje cijene ulaznica za gostujuće navijače, što je u ovakvim situacijama jedini način da klub ne troši vlastita sredstva zbog neprihvatljivog ponašanja pojedinaca ili navijačkih skupina."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara