Grgić: Mamić ne voli uspješne

PREDSJEDNIK Hajduka Branko Grgić komentirajući izjavu Zdravka Mamića, prema kojoj splitski kub ilegalno posluje, tvrdi da je dopredsjednik Dinama jalan na uspješne. Fiorentini je optužio Mamića da traži nekoga tko će za njega tužakati Hajduk.

Naime, Mamić je nedavno izjavio da Hajduk ilegalno posluje jer kupuje igrače, a što kao klub s blokiranim računom ne bi smio. Mamić je, naravno, aludirao na odlazak Nike Kranjčara u Split.

Igor Štimac, koji je odigrao ključnu ulogu u transferu, rekao je da ne želi odgovarati na svaku glupost i provokaciju. Grgić je novinaru Jutarnjeg lista kratko rekao da je transfer Kranjčara izveden po zakonu, a za ostale detalje uputio je na Fredija Fiorentinija.

Direktor Hajduka tvrdi da je Kranjčar igrač koji je uredno registriran. “Zar vas čudi što Mamić sada obavještava druge, što traži da bi netko za njegov račun tužakao Hajduk?”- upitao je Fiorentini. Dodaje da se Mamić želi prikazati kao zagovornik propisa, a u stvari njega za to uopće nije briga.

U hotelu Kremlin u Antalyji, gdje se Hajdukovci nalaze na pripremama, demantirana je vijest o dolasku napadača Crvene Zvezde Nikole Žigića na Poljud. Nakon povratka iz Izraela, Štimac je rekao da je to sve medijska magla i da mu ne pada na pamet pozvati Žigića, 202 cm visokog nogometaša.

Priča je počela, kako tvrdi Štimac, kada je dao intervjuu za jednu od beogradskih TV postaja. Na novinarsku upit je li možda primijetio nekog srpskog igrača, Štimac je spomenuo Žigića, što je bio dovoljan povod da se razvije priča transferu u Hajduk.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara