Barcelona

Hitan sastanak u Barceloni zbog nezadovoljne zvijezde od 120 milijuna eura

Hitan sastanak u Barceloni zbog nezadovoljne zvijezde od 120 milijuna eura
Foto: Guliver Image/Getty Images

BARCELONIN novi problem je Antoine Griezmann, francuski napadač koji je nezadovoljan statusom u katalonskom klubu.

Griezmann je u posljednje četiri utakmice tri puta ušao s klupe i u tim nastupima odigrao samo 20 minuta. Kap koja je prelila čašu bio je posljednji derbi s Atleticom (2:2) u kojem je trener Barcelone Quique Setien uveo Griezmanna u sudačkoj nadoknadi.

"Ne može svatko igrati", rekao je Setien nakon utakmice na pitanje o francuskom napadaču.

"Možda nije logično da ga uvedete u 90. minuti, ali s takvim igračem uvijek mislite da može nešto učiniti. Nije lako... Ne slažem se s onim koji kažu da ne vjerujem u Griezmanna. On mi je važan igrač i samo su me okolnosti prisilile da ga stavim na klupu. Oni koji su dobili priliku od prve minute su dobro odradili posao. Znam da je Griezmannu teško i razgovarat ću s njim na sljedećem treningu, ali neću mu se ispričati. Jasno mi je da se može osjećati loše, ali i ja se osjećam loše jer je Antoine sjajan nogometaš i sjajna osoba."

Le Parisien piše da je Griezmann, kojeg je Barcelona prošlog ljeta platila 120 milijuna eura, preko svog agenta zatražio hitan sastanak s klubom. Cijela Griezmannova obitelj nezadovoljna je ponašanjem Setiena i traži od kluba da se izjasni kakva je Antoineova budućnost na Camp Nou. Griezmann ne želi napustiti Barcelonu, ne želi biti dio neke razmjene igrača, ali ne želi ni sjediti na klupi. 

Isti izvor piše da je Setien prije nekoliko dana rekao Griezmannu da će u završnici sezone igrati manje, ali da francuski napadač nije mogao ni slutiti da će tri od četiri utakmice početi na klupi za rezerve.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara