Guardiola je samo Messiju ovako izjavljivao ljubav: "Sretan sam što ga imam"

Guardiola je samo Messiju ovako izjavljivao ljubav: "Sretan sam što ga imam"
Foto: EPA-EFE

KADA engleski novinari Pepu Guardioli spomenu dobru formu nekog od igrača Manchester Cityja, španjolski stručnjak najčešće odgovori da taj pojedinac mora nastaviti dobro raditi i rijetko dijeli puno komplimenata.

Osim kada je u pitanju Bernardo Silva. Portugalca je Guardiola u prošlosti već hvalio, ali sada je više od minute pričao o njemu na način na koji nije još od doba kada je vodio Barcelonu i Lionela Messija. Pepa su pitali može li Silva biti sljedeća velika nogometna zvijezda iz Portugala:

"Mislim da je već sada najveća zvijezda Portugala. Ima apsolutno sve. Prvo, on je sjajna osoba. Volim raditi s njim jer se nikada ne žali kada igra 5, 10 ili 20 minuta kao što je igrao većinu prošle sezone. U svlačionici je najomiljeniji kod suigrača i ima nogometnu vještinu. Jedan je od najtalentiranijih igrača koje sam u životu vidio. Vrlo je skroman, može igrati četiri pozicije. Kada ga ne ide na nekoj utakmici, to nadoknadi trčanjem, trči više od svih ostalih."

Španjolac je otišao korak dalje i nazvao ga je jednim od najboljih igrača Premier lige.

"Svi golovi, asistencije, ima konstantnu produkciju na terenu. Pogledajte i kako slavi sve golove. Vrlo sam sretan kao menadžer što ga imam u svojoj ekipi. Uživam u svakom treningu i utakmici s njim. Tako da Portugal može biti vrlo sretan što ga ima i vjerujem da će ga izbornik koristiti sve više i više. On je sjajan lik i jednostavno ga volim", rekao je Guardiola

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara